Mainos
Mainos

12-vuotiasta tyttöä lyöneellä mahdollisesti toinenkin uhri

Poliisi ei ole vielä tavoittanut 12-vuotiaan tytön pahoinpitelijää Savonlinnassa. Pahoinpitelylle on kuitenkin ilmoittautunut muutamia todistajia, ja viranomaisilla on vahva epäily etsityn miehen henkilöllisyydestä.

Pahoinpitely tapahtui keskiviikkona noin kello 13.30 Pitkäsillan kevyenliikenteenväylällä, kun 12-vuotias tyttö oli pyöräillyt muutaman kävellen liikkuneen kaverinsa rinnalla. Vastaan kävellyt vanhempi mies oli tyttöporukan kohdatessaan lyönyt pyöräillyttä tyttöä kasvoihin.

Savonlinnan poliisin tietoon on tullut myös toinen samantyyppinen tapaus, joka sattui perjantaina 7. toukokuuta.

Nuori nainen oli liikkunut polkupyörällä Savonlinnan Kampuksen kohdalla, kun häntä oli lyönyt kävellen liikkunut vanhahko mies nyrkillä kasvoihin. Lyönnin seurauksena nainen oli kaatunut pyörineen ajoradalle.

Tuntomerkkien perusteella kyse on samasta miehestä. Pahoinpitelijä oli noin 70-vuotias, hoikahko ja noin 175 senttimetriä pitkä. Silmälasipäinen mies oli päälaeltaan kalju.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme