Mainos
Mainos

13-vuotiaat pojat tunnustivat "muovipulloiskun" opettajalle – räjähteen silmilleen saanut sairaalaan

Eurajoella sattui eilen onnettomuus, jossa muovipulloon pantu aine räjähti ihmisen kasvoille. Poliisi kertoo, että tapauksesta epäillään kahta paikkakuntalaista poikaa.

Tapaus sattui eilen kello 18.25 Eurajoen Marjastentien varrella. Asukkaan pihalle oli heitetty puolen litran muovinen juomapullo, joka räjähti hänen otettuaan sen käsiinsä. Räjähdys lennätti asukkaan kasvoille ja silmiin pullon sisällä ollutta emäksistä nestettä.

Vammoja kasvoihinsa saanut mies kuljetettiin Satakunnan Keskussairaalaan tarkastettavaksi. Rauman poliisin rikosylikonstaapeli Jyrki Nordberg kertoo, että mies oli loukannut tapahtuneessa ainakin toisen silmänsä. Vamman vakavuudesta ei ole vielä tietoa.

Pojat tunnustivat teon koulussa 

Norberg kertoo, että tämänhetkisen tiedon mukaan teon takana on kaksi noin 13-vuotiasta eurajokelaispoikaa. Tieto perustuu niin asukkaan havaintoihin kuin myös paikallisesta koulusta saatuihin tietoihin.

Nordberg kertoo, että pojat olivat tunnustaneet teon koulussa opettajalle. Opettaja oli ilmoittanut asiasta poliisille.

Nordberg kertoo, että sitä ei tiedetä vielä, olivatko pojat asettaneet pullon tahallaan nimenomaan kyseisen asukkaan pihalle. Poliisi puhuttaa poikia myöhemmin.

– Molemmat ovat alaikäisiä, eli he tulevat tuskin saamaan mitään rangaistusta rikosoikeudellisessa mielessä. Korvauspuoli on sitten asia erikseen, Nordberg toteaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme