Mainos
Mainos

14-vuotias kaahasi isänsä autolla hurjilla nopeuksilla – poliisikoira nappasi teinit ulosajon jälkeen

Vihdin Nummelassa 14-vuotias poika kaahasi autolla poliisia pakoon hurjalla nopeudella perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Poliisin oli antanut autolle pysähdysmerkin, mutta 14-vuotias kuljettaja vain lisäsi vauhtia. Poliisin arvioiden mukaan hän ajoi autolla pakoon nopeudella 80–105 kilometriä tunnissa alueella, jonka nopeusrajoitus on 40 kilometriä tunnissa.

Hän jätti paetessaan myös noudattamatta punaista liikennevaloa Vihdintien ja Lohjantien risteyksessä. Lopulta auto suistui ojaan sen yrittäessä kääntyä Ojakkalantieltä Honkatielle.

Autossa olleista viisi henkilöä, joista neljä lähti juoksemaan pakoon. Kaikki heistä saatiin poliisikoiran avulla kiinni. Kaikki autossa olleet olivat 14–16-vuotiaita.

Auto vaurioitui ulosajossa keulastaan. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Koska kuljettaja on alle 15-vuotias, asia ei päädy käräjäoikeuteen, vaan lastensuojeluviranomaisille.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme