Mainos
Mainos

14-vuotias tyttö jäi auton alle ja loukkaantui vakavasti – toisesta suunnasta tullut auto antoi tietä, jolloin tyttö päätti lähteä tien yli

14-vuotias tyttö jäi eilen Vantaan Luhtaanmäessä suojatiellä auton yliajamaksi. Tyttö on tällä hetkellä sairaalahoidossa.

Rikosylikonstaapeli Henri Baldauf Itä-Uudenmaan poliisista kertoo, että tyttö oli ollut ylittämässä tietä suojatietä pitkin.

– Yhdestä suunnasta tullut autoilija on pysähtynyt suojatien eteen ja antanut tietä, mutta toisesta ajosuunnasta tullut autoilija on törmännyt tyttöön.

Kyseessä on suora tieosuus, jossa on suojatie. Poliisin mukaan kyseisellä tieosuudella on käytössä taajamanopeudet.

Baldauf ei osaa vielä kertoa, pyöräilikö tyttö vai taluttiko hän pyöräänsä. Ensimmäisiä todistajia kuullaan tänään.

Vakavasti loukkaantunut tyttö sairaalahoitoon

Poliisi ei ole päässyt kuulemaan vielä auton yliajamaa tyttöä, sillä hän on sairaalahoidossa. Tyttö loukkaantui turmassa vakavasti.

– Tytön vammoista ei ole meillä vielä tarkempaa tietoa vielä. Hän on edelleen sairaalahoidossa. Vammat tulevat selviämään hoidon ja tutkimusten jälkeen.

Baldaufin mukaan tapausta tutkitaan tällä hetkellä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. 

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Nurmijärven Uutiset.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot