Mainos
Mainos

15-vuotias tyttö raiskattiin Ylöjärvellä – "Kuvamateriaali vahvistaa tapahtumien kulun"

Poliisi tutkii epäiltyä raiskausta Ylöjärvellä. Ilmoituksen mukaan 15-vuotiaan tytön raiskaus on tapahtunut Soppeenmäen Koulutiellä sijainneessa yksityisasunnossa, ja teosta epäillään 14- ja 15-vuotiaita ylöjärveläispoikia.

Asunnossa on samaan aikaan ollut sen haltija, 1962 syntynyt mies sekä nuorten mukana asuntoon tullut 15-vuotias poika. Heidän osuuttaan illan tapahtumiin sekä muihin rikoksiin tutkitaan.

Poliisi on pidättänyt 15-vuotiaat ja 14-vuotiasta on kuultu rikolliseen tekoon epäiltynä. Esitutkinnassa on saatu takavarikkoon tapahtumiin liittyvää kuvamateriaalia, mikä vahvistaa tapahtumien kulun.

Asiasta ei tiedoteta enempää, koska epäillyt ovat nuoria ja asiat käsitellään jatkossa salassa pidettävinä suljetuin ovin.

Nämä tapahtumat liittyvät tämänaamuiseen poliisioperaatioon Ylöjärven Soppeenmäessä.

Poliisi sanoo tiedotteensa tarkoituksen olevan korostaa nuorille, ettei pidä mennä tuntemattomien asuntoon eikä myöskään tuntemattomien seurassa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme