Mainos
Mainos

16-vuotias hyökkäsi lastenrattaita työntäneen naisen kimppuun – yritti raahata metsään

Poliisin mukaan 16-vuotias poika kävi lastenrattaita työntäneen naisen kimppuun tänä aamuna Hämeenkyrössä.

Poika oli käynyt takaapäin naisen kimppuun, tarttunut tätä kurkusta ja yrittänyt raahata metsään. Poliisin mukaan nainen oli taistellut vastaan, ja pitänyt samalla lastenrattaista kiinni. Rattaat olivat kaatuneet ja kyydissä ollut yksivuotias poika oli pudonnut asfalttiin. Tilanne oli päättynyt, kun nainen oli saanut työnnettyä hyökkääjän kumoon.

Tapahtumapaikkana on Tippavaaran alueelle johtava sivutie, vähän ennen K-Markettia oleva mutka.

Poliisi sai tekijästä hyvät tuntomerkit, ja hänet tavoitettiin aika pian tapahtuneen jälkeen.

Epäilty oli liikkeellä uudehkolla, punamustalla skootterilla, ja hän oli tarkkailut kohdetta jonkin matkaa ennen tekoa.

Poliisi antaa tekijän tuntomerkit selvittääkseen, onko lähialueella ollut vastaavia tapauksia tai niiden yrityksiä. Epäilty on 16-vuotias, 170 senttiä pitkä, tukevarakenteinen ja hänellä on vaaleat hiukset. Nuoresta iästään huolimatta epäillyllä on entisyyttä vastaavista teoista ja myös lainvoimainen tuomio. Epäilty on alustavassa puhuttelussa myöntänyt tapahtumainkulun.

Poliisi jatkaa esitutkintaa muun muassa pahoinpitelynä ja vapaudenriistona. Koska epäilty on vasta 16-vuotias, poliisi ei tiedota asiasta tarkemmin, ellei asiassa ilmene jotakin merkittävää uutta.

Tapahtuman mahdolliset silminnäkijähavainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 415 084  tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme