Mainos
Mainos

16-vuotias kaahasi humalassa Helsingissä – auto suistui metsään

16-vuotiaan pojan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja vaaran aiheuttamiseen tiistai-iltana Helsingin Kontulassa.

Poliisi sai iltaviiden jälkeen hälytyksen Kontulaan, missä silminnäkijöiden mukaan nuori mies oli ajanut kovaa nopeutta auto heittelehtien puistossa kevyen liikenteen väylillä ja suistunut metsän puolelle. Autossa oli myös parikymppinen nainen, ja autolle tuli tieltä suistumisen jälkeen myös kolmas henkilö, jonka kanssa poika ja nainen poistuivat Kontulan ostoskeskuksen suuntaan.

Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopineen pojan ja miehen hetkeä myöhemmin lähistöltä. Puistossa oli tapahtuma-aikaan paljon ulkoilijoita, joista yksi tunnisti 16-vuotiaan pojan kuljettajan paikalta nousseeksi henkilöksi.

Poliisi toimitti kuljettajan oikeuslääketieteen laitokselle verikokeeseen, josta edelleen Pasilan poliisivankilaan rikoksesta epäiltynä


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme