Mainos
Mainos

17-vuotias löi, kuristi ja potki 32-vuotiasta naista koulun pihalla

17-vuotiaan pojan epäillään pahoinpidelleen rajusti 32-vuotiasta naista eilen Sarkolan koulun pihalla Kouvolassa.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun nainen meni koululle tarkoituksena saada pihamaalla mopoilla ajelleet nuoret poistumaan paikalta.

Naisella oli mukanaan kamera, jolla hän otti kuvia 17-vuotiaasta, joka huudatti kevytmoottoripyöräänsä koulun pihalla. 17-vuotias kimmastui tästä ja kävi naisen kimppuun lyöden sekä potkien uhriaan. Osa lyönneistä osui naista pään alueelle.

Pahoinpitelyn jälkeen 17-vuotias poistui paikalta kevytmoottoripyörällään, mutta palasikin muutaman minuutin jälkeen ja aloitti pahoinpitelyn uudelleen nyt kuristaen uhriaan ja kaatamalla tämän maahan. Lisäksi hän rikkoi naisen kameran.

Pahoinpitely loppui, kun paikalla olleet muut nuoret saivat irrotettua 17-vuotiaan irti naisesta. 17-vuotias poistui paikalta ennen kuin poliisi ehti paikalle.

Poliisipartio tavoitti epäillyn myöhemmin alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisi tutkii tapahtunutta kahtena pahoinpitelynä, vahingontekona ja rattijuopumuksena.

Poliisi on jatkanut kuulusteluja epäiltyyn rikokseen liittyen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme