Mainos
Mainos

18-vuotias katosi Iisalmessa

Poliisi pyytää havaintoja Iisalmessa elokuun alussa kadonneesta nuoresta miehestä.

18-vuotias iisalmelainen Janne Määttä ilmoitettiin kadonneeksi tiistaina 5. elokuuta. Huotarissa asuva Määttä kävi tuona päivänä töiden jälkeen kotonaan noin kello 15, jonka jälkeen hänestä ei ole havaintoja.

Määttä on 175 cm pitkä ja painaa n. 60 kg. Määtällä on tummaksi värjätyt hiukset, jotka leikattu takaa etutukkaa ja sivuja lyhyemmiksi. Määtällä on kadotessaan ollut päällään todennäköisesti musta takki ja harmaat reisitas-kuhousut.

Ylä-Savon poliisi kertoo, että Määttää on etsitty nyt kolmen viikon ajan useiden poliisien ja vapaaehtoisten toimesta. Tänään poliisi ja Pohjois-Karjalan prikaatin varusmiehet suorittavat Huotarin alueella laajamittaisia maastoetsintöjä klo 11 - 20 välisenä aikana. Etsintään osallistuu n. 60 henkilöä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisia havaintoja Määtästä Ylä-Savon kihlakunnan poliisille numeroon 071 875 5030 tai lähimmälle poliisille.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme