Mainos
Mainos

19-vuotias rattijuoppo kaahasi vilkkaassa liikenteessä – törmäsi poliisiautoon

19-vuotias mies pakeni poliisia Lahdessa. Pakomatkallaan hän ajoi vastaantulijoiden kaistalla ja törmäsi risteyskorokkeeseen sekä poliisiautoon.

Poliisi sai eilen viiden jälkeen ilmoituksen epäillystä rattijuoposta Lahdessa. Kun ilmoitetun henkilöauton kuljettaja näki lähestyvät poliisit, hän lähti pakoon noin 130–150 kilometrin tuntinopeudella.

Kuljettaja kävi paetessaan vastaantulijoiden kaistalla ja ajoi punaisia valoja päin Mytäjäisten risteyksessä, vaikka liikenne oli vilkas.

Tornatorinkadun risteyksen jälkeen auto suistui keskikorokkeelle ja törmäsi poliisiautoon. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat pahoin.

Kuljettaja oli ajokiellossa ollut 19-vuotias mies, joka puhalsi 0,38 mg/l. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme