Mainos
Mainos

23-vuotias mies katosi Keravalla

Keski-Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja keravalaisesta 23-vuotiaasta Joonas Hiltusesta. Hiltunen on nähty viimeksi perjantaina 24.4.2009 Keravalla ravintola Tinatuopissa alkuillasta, sekä mahdollisesti myöhemmin illalla ravintola Panama Jackissä Kauppakaarella. Tämän jälkeen Hiltusesta ei ole havaintoja eikä häneen ole saatu yhteyttä.

Katoamishetkellä Hiltusella on ollut päällään mahdollisesti siniset farkut, sininen farkkutakki ja valkoinen/vaalean harmaa T-paita. Hiltusella on oikeassa olkavarressaan Elvis-tatuointi ja molemmissa korvissa korvakorut.

Joonas Hiltusen pituus on noin 165 senttimetriä ja paino noin 63 kiloa.

Poliisi kaipaa tietoa Hiltusen liikkeistä. Kaikkia Hiltusen nähneitä tai hänen olinpaikastaan jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä 8-16 välisenä aikana Keski-Uudenmaan poliisiin numeroon 071 87 35406 tai kiireellisissä tapauksissa hätäkeskukseen numeroon 112.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme