Mainos
Mainos

251 puukoniskua toi 20-vuotiaalle elinkautisen

Nuoren miehen raaka murha viime kesänä toi tekijälle elinkautisen vankeustuomion. Veriteko tapahtui Urjalassa Pirkanmaalla elokuun puolivälissä.

Juha Tapio Arola murhasi 20-vuotiaan miehen Urjalassa sijaitsevassa asunnossa. Pirkanmaan käräjäoikeus totesi tuomiossaan, että tekijä osoitti sitkeää surmaamispyrkimystä. Uhrissa todettiin 251 pistohaavaa.

Teolle ei ole löytynyt muuta motiivia kuin todistajan kertomus surmaajan kiihtymisestä. Kiivastuminen johtui siitä, että hän ei löytänyt uhrilta lääkkeitä. Todistajan mukaan Arola oli myös sanonut, että uhri olisi kohdistanut hänen lähiomaiseensa väkivaltaa.

Arolan syyksi luettiin myös muita rikoksia, kuten pahoinpitely. Hän joutuu maksamaan uhrin omaisille kärsimyskorvauksia, jotka vaihtelevat 1000-10000 euron välillä.

Juttu oli jo aikaisemmin oikeudessa. Arola passitettiin sieltä mielentilatutkimukseen, jonka mukaan hän oli syyntakeinen tekoonsa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme