Mainos
Mainos

3-vuotiaan lapsensa surmannutta vaaditaan vangittavaksi – tekoa tutkitaan murhana

Poliisi vaatii kolmivuotiaan lapsensa puukottanutta miestä vangittavaksi. Vangitsemisoikeudenkäynti on huomenna iltapäivällä Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

38-vuotias mies puukotti lastaan maanantaina aamulla Porvoon Lyseon leikkipuistossa. Lapsi kuoli myöhemmin sairaalassa. Poliisi tutkii tekoa murhana.

Mies otettiin kiinni maanantaina ja poliisi aloitti hänen kuulustelunsa eilen. Myös kahta todistajaa on kuulusteltu. Poliisi ei tuoreeltaan kertonut, mitä kuulusteluissa tuli esille.

Poliisin mukaan isä oli maanantaina hakenut lapsen luvatta kotoa.

Oikeuden asiakirjoista selviää, että vanhemmilla oli meneillään kiista huoltajuudesta. Itä-Uudenmaan käräjäoikeus määräsi syyskuussa lapsen äitinsä huollettavaksi. Päätös ei kuitenkaan ole lainvoimainen, sillä isä on valittanut siitä hovioikeuteen.

Lapsen äiti oli hakenut isälle laajennettua lähestymiskieltoa elokuussa. Poliisi oli määrännyt miehelle naisen pyytämän väliaikaisen lähestymiskiellon. Käräjäoikeuden asiakirjoista ei kuitenkaan ilmene, onko väliaikainen lähestymiskielto saatu annetuksi miehelle tiedoksi.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme