Mainos
Mainos

3-vuotias katosi tunneiksi metsään Kesälahdella

Isovanhempiensa luona kylässä ollut 3-vuotias poika katosi eilen illalla kymmenen jälkeen Kesälahden Sarvisalossa. Poika oli ollut ulkona yhdessä mummonsa kanssa kun hän oli hävinnyt näkyvistä.

Vanhemmat ja sukulaiset etsivät poikaa ympäristöstä parin tunnin ajan tuloksetta, jonka jälkeen paikalle hälyytettiin poliisipartio vahvennettuna koirapartiolla.

Paikalle hälyytettiin myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu sekä etsijöitä järvipelastajista sekä rajavartioston koirapartio. Myös pelastushelikopteri Ilmari lämpökameroineen ehti tulla paikalle.

Hieman ennen kuin pelastusorganisaatio ehti aloittaa varsinaiset etsinnät poika löytyi. Pojan ukki ilmoitti kahden jälkeen yöllä, että poika oli ilmestynyt hänen asuntonsa ulko-oven taakse.

Katoamispaikalta löytymispaikalle on usean sadan metrin matka. Poliisin arvion mukaan poika oli kulkenut metsässä ainakin osan matkaa. Poika oli löydettäessä hyvässä kunnossa.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme