Mainos
Mainos

72-vuotias mies ahdisteli alaikäisiä tyttöjä – järkyttynyt uhri purskahti itkuun, kun lähentelijä koski sisäreittä

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut 72-vuotiaan miehen sakkoihin ja vahingonkorvauksiin usean alaikäisen tytön seksuaalisesta ahdistelusta, kertoo Aamulehti.

Lehden mukaan tapaukset sattuivat Ylöjärvellä vuosina 2015 ja 2017. Mies oli esimerkiksi ahdistellut eräänä päivänä kolmea eri 15-vuotiasta tyttöä samassa ylöjärveläisessä kahvilassa.

Aamulehden mukaan mies muun muassa oli istunut erään tytön pöytään ja pyytänyt lupaa suudella tätä. Mies ei välittänyt poistumiskehotuksesta vaan yritti silti suudella tyttöä sekä kosketteli tämän sisäreittä.

Toista tyttöä mies oli kertonut rakastavansa. Samalla lähentelijä oli vienyt poskensa tytön poskea vasten. Uhri oli alkanut itkeä järkytyksestä.

Uhrien kertomusten mukaan mies oli ollut selvästi humalassa. Hän kiisti tehneensä rikoksia ja vetosi siihen, ettei muistanut tilanteista mitään.

Aamulehti kertoo myös tuoreemmasta tapauksesta. Mies oli tänä keväänä kosketellut ja läpsinyt kaupassa työssäoppimassa olleen 17-vuotiaan tytön takapuolta.

Uhrien mukaan miehen teot aiheuttivat heille pidempiaikaista haittaa. Työt olivat Aamulehden mukaan alkaneet vältellä vanhempia miehiä. Eräs heistä oli joutunut hakemaan keskusteluapua ahdistukseen.

Aamulehti kertoo, että miehellä oli jo ennestään useita tuomioita kourimisista ja naisten ahdistelusta. Ennen vuotta 2014 tämänkaltaiset rikokset käsiteltiin kunnianloukkauksina.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme