Mainos
Mainos

80-vuotias joutui ryöstön uhriksi Helsingissä – oletko nähnyt tätä autoa?

Poliisi tutkii Sörnäisten Rantatien Nesteellä tapahtunutta epäiltyä ryöstöä. Tapaus sattui eilen iltapäivällä noin viiden aikaan.

Noin 80-vuotias mies oli mukaan kävelemässä ABC:n kylmäaseman aidan vieressä, kun valkoinen Ford Transit-merkkinen auto oli pysähtynyt hänen kohdalleen.

Miehen mukaan autosta oli tullut viisi kerjäläisen näköistä naista, jotka olivat yrittäneet kaupata hänelle kultasormuksien näköistä rihkamaa.

Mies yritti hätistellä naisia pois kimpustaan, jolloin naiset olivat työntäneet hänet aitaa vasten ja vieneet häneltä väkisin lompakon. Tämän jälkeen tekijät olivat nousseet takaisin autoon ja mies oli kävellyt heidän peräänsä. Naiset olivat antaneet tällöin lompakon miehelle takaisin.

Mies huomasi, että lompakosta puuttuu 200 euroa seteleinä ja kaikki kolikot. Lisäksi lompakosta oli hävinnyt hänen kotinsa vara-avain.

Mies kertoi, että hän ei pystynyt paremmin laittamaan hanttiin naisille, koska hänellä on sydänvika ja tasapainohäiriöitä.

Paikalle tullut sivullinen silminnäkijä kertoi nähneensä tilanteen noin 20 metrin päästä. Hän oli saanut otettua auton rekisterinumeron ylös, joka oli M4814BM. Autoa oli todistajan kertoman mukaan kuljettanut mies.

Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä kyseisestä autosta osoitteeseen: ryosto.helsinki@poliisi.fi.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme