Mainos
Mainos

9-vuotias tyttö talutti pyörää suojatiellä, kun traktori tuli kohti eikä pysähtynyt – poliisi pyytää kuljettajasta havaintoja

Suojatietä kävellyt 9-vuotias tyttö oli jäädä traktorin alle Kankaanpäässä viime perjantaina. Poliisin tiedotteen mukaan traktoria kuljetti kaksi poikaa, joista Lounais-Suomen poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja.

Poliisin mukaan tyttö talutti polkupyöräänsä Jämintiellä Keskuskadun risteyksessä kello 19.15, kun Jämintielle kääntyi punainen traktori. Poliisin mukaan traktori havaitsi tytön suojatiellä, mutta ei väistänyt tyttöä eikä pysäyttänyt traktoriaan.

Tytön mukaan törmäys oli ollut todella lähellä. Traktorin kuljettajalla oli mahdollisesti vaaleat hiukset, ei silmälaseja, ei lippistä. Traktori veti perässään henkilöauton peräkärryä. Havainnoista voi ilmoittaa osoitteeseen kankaanpaa.tutkinta@poliisi.fi tai numeroon 0295449023.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme