Mainos
Mainos

Aamulehti: Tesomalla murhatun Petrin tytär pelkää, jos tekijä onkin joku tuttu

Tampereen Tesomalla tehty perheenisän murha joulukuussa 2014 on edelleen piinaava mysteeri etenkin miehen omaisille.

40-vuotias Petri Salonen surmattiin teräaseella. Poliisilla on hallussaan murha-ase, ja siitä on saatu erotettua dna:ta.  Poliisi on kerännyt alueen asukkailta mm. sylkinäytteitä tekijän selvittämiseksi - toistaiseksi tuloksetta.

Poliisi on etsinyt tapauksen tiimoilta kolmea nuorta miestä, jotka on nähty kevyen liikenteen väylällä surmailtana. Salonen oli nähty samassa paikassa juuri ennen murhaa. 

Salosen tytär, 18-vuotias Wilma kertoo Aamulehden haastattelussa, että hän ei enää tiedä, kehen uusiin ihmisiin voisi luottaa.

Wilma toivoo, että hänen isänsä murhaaja ei olisi kukaan tuttu.

– Pelkään, että se on joku, jolle olen joskus jutellut, hän toteaa Aamulehdelle.

Petrin omaisia vaivaa ajatus siitä, että miksi Petri surmattiin. Tuskallinen kysymys on, että oliko veritekoon edes mitään syytä vai oliko Petri vain väärässä paikassa väärään aikaan? 

Poliisi tutkii tapausta murhana. Tietoja tapauksesta voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen: pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi, puhelimitse numeroon: 0295 445 317 tai lähimmälle poliisiasemalle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme