Mainos
Mainos

Äänekosken ampumatapaus: Poliisi ei ole tavoittanut kaikkia epäiltyjä

Poliisi on etsinyt tänään erityisesti Keski-Suomen alueella Äänekoskella sunnuntain välisenä yönä ravintola-ammuskelusta epäiltyjä henkilöitä.

Tiedätkö jotain?

Poliisi pyytää havaintoja erityisesti ravintolan siäspuolella tapahtuneesta ampumisesta.

Lisäksi pyydetään niitä henkilöitä ottamaan yhteys poliisiin, jotka kokevat olleensa vaarassa ampumisen johdosta.

Yhteydenotot pyydetään puhelinnumeroon 050 456 0471.

Äänekosken Suolahdessa sijaitsevassa ravintolassa ammuttiin sunnuntain välisenä yönä sisällä ja ulkopuolella laukauksia, joiden seurauksena kaksi miestä loukkaantui. Uhrien vammat ovat vakavia, mutta heillä ei ole poliisin tietojen mukaan hengenvaaraa.

Poliisin esitutkinnan yhteydessä on tarkentunut tutkinnassa olevien rikosten osallisten lukumäärä ja henkilöllisyys. Poliisi ei ole kuitenkaan toistaiseksi tavoittanut kaikkia rikoksista epäiltyjä henkilöitä. Esitutkinta jatkuu erityisesti osallisten ja todistajien kuulusteluilla.

Poliisi tutkii välikohtausta tapon yrityksenä, törkeänä pahoinpitelynä, törkeän pahoinpitelyn yrityksenä, ampuma-aserikoksena sekä vaaran aiheuttamisena.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme