Mainos
Mainos

Aarnio-käsittely tänään: Venyykö syytteiden nosto edelleen?

Helsingin käräjäoikeus päättää tänään, saako syyttäjä lisäaikaa mahdollisten syytteiden nostoon Helsingin huumepoliisin päällikköä Jari Aarniota koskevassa jutussa.

Syyttäjä on hakenut ja saanut lisäaikaa syytteiden nostoon useita kertoja. Takaraja olisi ollut kuluvan viikon torstai, mutta syyttäjä on kertonut aiemmin, että lisäaikaa tarvitaan ainakin joitain viikkoja.

Syyttäjän mukaan esitutkinta on kuitenkin valmistumassa ja tällä hetkellä loppulausuntovaiheessa.

Samassa käsittelyssä Aarnio pyytää oikeutta tutkimaan uudelleen hänen vangitsemisensa edellytyksiä.

Aarnio on istunut tutkintavankeudessa viime vuoden marraskuusta asti eli noin yhdeksän kuukautta. Hänellä on ollut vankeusaikanaan tiukat yhteydenpitorajoitukset esitutkinnan sotkemisvaaran takia.

Aarnio on vangittu 15 rikoksesta epäiltynä, niiden joukossa muun muassa törkeä lahjusrikos ja neljä törkeää huumausainerikosta.

Aarnio on kiistänyt kaikki epäilyt.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot