Mainos
Mainos

Aarnio-vyyhden lisäaikakäsittely alkoi käräjäoikeudessa - MTV Uutiset seuraa

Helsingin käräjäoikeus on alkanut käsitellä syyttäjän pyyntöä syyteharkinnan määräajan pidentämiseksi Jari Aarniota koskevassa vyyhdessä.

Aarnio itse ei ole tänään paikalla, vaan hän osallistuu istuntoon videoyhteyden kautta. Aarnio oli pukeutunut mustaan huppariin ja vaikutti tyyneltä.

Lisäaikaa pyydetään vuoden loppuun asti, sillä syyttäjä on kertonut, ettei se ehdi käydä läpi juttuun liittyvää 25 000 sivun esitutkintamateriaalia. Asia siirtyi poliisilta syyttäjälle pari viikkoa sitten.

Mahdolliset syytteet Helsingin huumepoliisin hyllytettyä päällikköä Aarniota vastaan olisi pitänyt nostaa huomiseen mennessä. 

Samalla käräjäoikeus päättää, jatketaanko Aarnion vangitsemista. Aarnio itse vaatii vapauttamistaan.

Aarnio on ollut tutkintavankeudessa viime vuoden marraskuusta. Häntä epäillään 28 rikoksesta. Aarnio kiistää kaikki epäilyt. 

Käräjäoikeudessa puitiin tänään aiemmin Aarnion rikoskumppaniksi epäillyn United Brotherhoodin johtohahmoihin kuuluvan miehen vangitsemisen jatkamista. Käräjäoikeus ei ole vielä kertonut päätöstään asiassa.

MTV Uutiset seuraa asian käsittelyä oikeustalolla. Itse istunto on julistettu salaiseksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme