Mainos
Mainos

Aarniota epäillään hasiksen maahantuonnista

Aarnion epäillään olleen mukana useiden satojen kilojen hasiksen maahantuonnissa ja levityksessä.

Asiasta kertoi tutkinnanjohtaja Jukka Haavisto Itä-Uudenmaan syyttäjävirastosta tänään pidetyssä tiedotustilaisuudessa. 

Aarnio kiistää kaikki epäilyt.

Tutkinnan mukaan Aarnio on osallistunut hasiksen maahantuontiin eli niin sanottuun tynnyrihuumejuttuun United Brotherhoodin johtohahmon kanssa. Huumerikostutkinnan yhteydessä on tullut esille, että Aarniolla ja United Brotherhood -järjestön johtohahmolla on ollut tiivistä yhteydenpitoa. Sen tarkemmin tutkinnanjohto ei ota kantaa Aarnion epäiltyyn rooliin huumejutussa. 

Aarniota epäillään myös muista huumerikoksista kuin tynnyrihuumejutusta. Yhteensä Aarniota epäillään 26 rikoksesta. Muutama asia on poliisin mukaan edelleen selvityksessä.  

KRP:n ikosylikomisario Rabbe von Hertzenin mukaan myös United Brotherhood -järjestön johtohahmo on vangittu. Häntä syytettään osallisuudesta ns. tynnyrihuumevyyhteen. 


 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot