Mainos
Mainos

Aggressiivisen miehen epäillään pahoinpidelleen teinipoikia – mies riuhtoi itsensä irti poliisien otteesta

Päihtyneen ja aggressiivisen miehen epäillään pahoinpidelleen kahta 16-vuotiasta poikaa ja hajottaneen autoa jollain esineellä Espoossa.

Poliisi sai hätäkeskukselta eilen kello 13.20 tehtäväksi mennä Espoon Pitkännotkontielle, jossa ilmoituksen mukaan käveli verinen mies sekavana ja uhkaavana. Poliisin ollessa matkalla tuli uusi ilmoitus, jonka mukaan mies hajottaa autoa jollain esineellä.

Poliisipartio löysi silminnähden sekavan ja aggressiivisen miehen.

Kun poliisi oli laittamassa käsirautoja, mies riuhtaisi itsensä irti otteesta ja lähti juoksemaan karkuun. Mies ei totellut poliisin käskyä pysähtyä, jolloin hänen kiinniottoon käytettiin poliisikoiraa. Kiinnioton yhteydessä mies yritti lyödä ja potkia poliisikoiraa.

Hieman myöhemmin poliisi sai tietää, että mies on pahoinpidellyt aiemmin kadulla kohtaamiaan kahta 16 -vuotiasta poikaa. Pojille ei poliisin tietojen mukaan aiheutunut vakavia vammoja.

Mies on kiinniotettuna Espoon poliisivankilassa. Asiaa tutkitaan Espoon poliisiaseman A-ryhmässä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme