Mainos
Mainos

Aiheettomat koulusurmahuhut piinaavat Kauhajokea

Poliisitiedotteen mukaan Kauhajoella on viime päivien aikana levinnyt erilaisia Kauhajoen koulusurmiin liittyviä huhuja.

Huhujen mukaan internetissä leviää Kauhajoen eri kouluihin liittyviä videoita, kouluilla on nähty hautakynttilöitä ja erilaisia uhkauksia on esitetty.

Kyseiset huhut ovat kantautuneen poliisin tietoon viimeisten viikkojen aikana.

Poliisi ilmoittaa suhtautuvansa erittäin vakavasti tällaiseen aiheeseen liittyviin huhuihin. Kaikkien huhujen alkuperä ja alullepanijat pyritään selvittämään. Tähän mennessä kaikki huhut ovat osoittautuneet perättömiksi.

Poliisilla ei ole tällä hetkellä tutkittavanaan yhtään laitonta uhkausta Kauhajoen alueella, joka liittyisi koulu-uhkailuihin tai väitettyihin koulu-uhkauksiin.

Poliisi pyytää että kaikista Kauhajoen alueella liikkuvista koulu-uhkauksiin liittyvistä huhuista otetaan suoraan yhteyttä Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen Kauhajoen tutkintaryhmään. Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen vaihteen numero on 071 8740391.

Hätätapauksissa poliisin saa paikalle edelleen parhaiten hätänumeron 112 kautta.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme