Mainos
Mainos

Äiti varoittaa: Aikuinen mies antoi lääkettä lapselle kauppakeskuksessa – tyttö joutui sairaalaan

14-vuotiaan tytön äiti kirjoitti torstaina pysäyttävän tekstin Facebookiin, jolla hän haluaa varoittaa myös muita ja kiittää heidän perhettään auttaneita.

Äiti kirjoitti Facebookiin miehestä, joka antoi hänen 14-vuotiaalle tyttärelleen keskiviikkona lääkkeitä Hyvinkäällä kauppakeskus Willan läheisyydessä.

Äiti kertoi kirjoituksessaan hänen tyttärensä joutuneen viime yöksi sairaalan lastenosastolle tarkkailuun.

– Tyttö jolle annoit lääkkeitä ei kävele tällä hetkellä, äiti kirjoitti miehelle osoitetussa kirjoituksessaan.

Äiti huomautti tekstissään, että 14-vuotias on vielä pieni lapsi, jolle ei saa tarjota omia lääkkeitään. Äiti kertoo saaneensa tiedon lapsensa tilanteesta ystäviltä, jotka soittivat hänelle ja kertoivat tytön huonosta kunnosta.

MTV Uutiset tavoitti äidin, joka kertoi tyttärensä päässeen tänään sairaalasta kotiin.

– Huomenna menemme uudelleen tarkastukseen. Vielä ei tiedetä tarkalleen, ovatko lääkkeet aiheuttaneet jonkinlaista vahinkoa, nainen kertoo.

Poliisi tietää tapauksen, mutta asiasta ei ole ainakaan toistaiseksi käynnistetty esitutkintaa. Äiti kertoo MTV Uutisille aikovansa tehdä rikosilmoituksen tapauksesta.

Poliisin mukaan partio kävi kauppakeskuksessa keskiviikkona, kun sieltä oli tullut ilmoitus häiriötilanteesta.

– Siellä on tullut jonkinlainen kalabaliikki, yleistä järjestystä ja turvallisuutta häiritsevä tilanne, jonka takia partio on mennyt paikalle. Siinä samassa yhteydessä on tullut ilmi tämä lääkkeen antaminen tälle nuorelle, rikoskomisario Markku Lylykangas Itä-Uudenmaan poliisista kertoo.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme