Mainos
Mainos

Äitinsä murhasta epäilty yritti pakoa Tallinnaan

80-vuotiaan äitinsä murhasta epäilty mies yritti paeta ulkomaille veriteon jälkeen. Tallinnaan matkalla ollut mies löydettiin makasiiniterminaalista viime torstai-iltapäivänä.

Ystävät olivat löytäneet naisen kuolleena asunnostaan aikaisemmin samana päivänä. Veriteko oli ilmeisesti tapahtunut jo edellisenä päivänä.

Miehen hallussa oli äitinsä passi, kännykkä ja kuitti, jonka mukaan hän oli käynyt myymässä äitinsä kulta- ja hopeaesineitä vain hetkeä aikaisemmin. Liikkeessä hän oli kertonut äitinsä kuolleen.

Murhatun naisen ystävät ovat kertoneet poliisille, että nainen pelkäsi poikaansa. Mies on yrittänyt kiristää äidiltään rahaa ja käyttäytynyt väkivaltaisesti. Naisen jäljiltä löydettiin myös lähestymiskieltohakemus, jossa nainen kuvaa pelkoaan poikaansa kohtaan.

Murhasta epäilty poika oli kirjoilla äitinsä kanssa samassa asunnossa.

Mies on kiistänyt tehneensä henkirikosta. Helsingin käräjäoikeus vangitsi miehen maanantaina murhasta epäiltynä. Vangitsemisen perusteena ovat todennäköiset syyt.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme