Mainos
Mainos

Ylöjärven kouluun jälleen uusi uhkausviesti

Ylöjärven Viljakkalan kouluun on jälleen lähetetty uusi uhkausviesti. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti.

Tiedätkö jotain?

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ilmoittamaan tietonsa poliisille hyvin matalalla kynnyksellä sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi(at)poliisi.fi tai numeroon 0295 445 690 ke klo 8-16 tai numeroon 0800-90022 (vastaaja).

Ylöjärven kaupungin opetuspäällikkö Leena Pöntynen kertoo varhain maanantaiaamuna ilmoittaneensa koulun henkilöstölle ja vanhemmille uudesta uhkauksesta.

Koulu-uhkaus lähetettiin sunnuntaina sähköpostitse koulun opettajille.

– Poliisi suhtautuu uhkauksiin aina vakavasti. Uhkausviestit myös keskeyttävät ja häiritsevät ikävästi koulutyötä, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hannu Kallioniemi kertoo MTV Uutisille.

Koulupäivä pidetään Viljakkalan koulussa normaalisti. Vanhemmat ovat kuitenkin voineet ilmoittaa sähköisen reissuvihkon välityksellä, jos lapsi jää maanantaiksi kotiin. 

–Keskustelimme aamulla koulun kanssa ja sovimme, että opetus jatkuu tänään normaalisti. Koulun sisäistä turvallistasoa on kuitenkin nostettu, Kallioniemi sanoo.

Kymmenkunta ylöjärveläiskoulua on saanut uhkaavia sähköpostiviestejä viime aikoina. Viljakkalan koulun lisäksi uhkausviestejä on aiemmin lähetetty muun muassa Kurun yhtenäiskouluun, Ylöjärven yhtenäiskouluun, Veittijärven kouluun ja Ylöjärven lukioon. 

Poliisi kertoi aiemmin epäilevänsä, että viestit ovat samalta lähettäjältä.

– Alkukäsitys myös tässä uusimmassa uhkaustapauksessa on se, että viestit on lähettänyt sama henkilö, tutkinnanjohtaja Hannu Kallioniemi sanoo.

Juttua on täydennetty klo 10.32 tutkinnanjohtajan kommenteilla.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot