Mainos
Mainos

IS: Alaikäinen tyttö yritettiin raiskata festarialueen liepeillä Oulussa – hovioikeus vahvisti tuomion

Hovioikeus piti voimassa vuonna 1988 syntyneelle Ahmed Djilalille Oulun käräjäoikeudessa marraskuussa luetun tuomion törkeästä raiskauksen yrityksestä. Käräjäoikeus katsoi, että mies oli yrittänyt raiskata alaikäisen tytön festivaalialueen liepeillä, kertoo Ilta-Sanomat.

Miehelle käräjäoikeudessa luettu kahden vuoden vankeustuomio pysyi voimassa Rovaniemen hovioikeudessa antaessa asiassa ratkaisun perjantaina. Hovioikeus ei muuttanyt myöskään uhrille maksettavaksi määrättyjä vahingonkorvauksia. Käräjäoikeuden tuomiosta olivat valittaneet sekä vastaaja että syyttäjä.

Ilta-Sanomat kertoo, että käräjäoikeuden mukaan mies yritti olla sukupuoliyhteydessä alaikäisen tytön kanssa festivaalialueen ulkopuolella Oulussa. Teko tapahtui viime kesänä.

Miehen kerrotaan taluttaneen uhrinsa syrjään, pysäköintialueen liepeillä sijaitsevan vedenpumppaamon ovisyvennykseen, missä hän oli avannut tytön housuja.

Käräjäoikeuden mukaan tyttö ei ollut kyennyt puolustamaan itseään humalan ja pelkotilan vuoksi. Tilanne keskeytyi, kun paikalle sattui liikenteenohjaaja, Ilta-Sanomat kertoo. Mies määrättiin korvaamaan uhrille kärsimyksestä ja tilapäisestä haitasta 4000 euroa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme