Mainos
Mainos

Alavuden henkirikosta tutkitaan murhana – kolme nuorta pidätetty

Poliisi on pidättänyt kolme nuorta miestä, joita epäillään 57-vuotiaan miehen murhasta Etelä-Pohjanmaan Alavudella.

Poliisin mukaan 57-vuotias mies oli paikkakunnalla hyvin tunnettu. Hänen ruumiinsa löytyi paikallisen ravintolan takaa. Poliisi kuvailee miestä tiedotteessaan harmittomana oman tiensä kulkijana, joka ei ollut häiriöksi kenellekään. Mies oli eläkkeellä ja keräsi ahkerasti tyhjiä pulloja ja tölkkejä.

Kuolleella miehellä oli poliisin mukaan suukopua nyt pidätettyjen nuorten miesten kanssa. Kuulusteluissa on selvinnyt, että epäillyt syyttivät miestä yhden epäillyn polkupyörän varastamisesta. Yksi epäilty on 20-vuotias ja kaksi muuta 17-vuotiaita.

Suukopu yltyi väkivallaksi, mikä johti miehen kuolemaan. Poliisin mukaan epäillyt löivät ja potkivat miestä päähän.

Poliisin pääepäiltyinä ovat 20- ja 17-vuotiaat nuoret. Poliisi pitää mahdollisena, että kolmannen osuus jää pienemmäksi kuin kahden muun epäillyn.

Poliisi tutkii tapausta murhana, koska henkirikokseen saattaa poliisin mukaan liittyä murhan tunnusmerkistön täyttäviä yksityiskohtia ja vaiheita.

Murhan lisäksi rikosnimikkeenä on törkeä ryöstö, koska uhrilta vietiin pahoinpitelyn yhteydessä kello ja lompakko.

Mahdollinen vangitsemisvaatimus on tehtävä käräjäoikeudelle viimeistään keskiviikkona puoleenpäivään mennessä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme