Mainos
Mainos

Alikersantti ahdisteli naisvarusmiehiä – laski kättä reisille, siveli hiuksia ja kutitteli

Vuonna 1996 syntynyt alikersantti ahdisteli naisvarusmiehiä Pirkkalassa joulukuun 2015 ja tammikuun 2016 välillä.

Mies kosketteli, halasi, eri tilanteissa laski kätensä naisten reisille tai olkapäille, kutitteli, siveli ahdisteltavan hiuksia sekä käytti seksuaalissävytteisiä ilmaisuja naisten ulkonäöstä tai olemuksesta heitä puhutellessaan tai heistä puhuessaan.

– Molemmat ovat kertoneet, että asia on ollut heille henkisesti raskas, koska eivät olleet odottaneet, että kerrotunlaista voisi varusmiespalveluksessa tapahtua, tuomion perusteluissa kerrotaan naisten näkemyksistä tapahtuneesta.

Mies myönsi teot, todeten kuitenkin naisten ”antaneen hänelle takaisin” keskusteluissa.

Mies tuomittiin kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta ja palvelusrikoksesta 80 päiväsakkoon, minkä lisäksi hänet määrättiin korvaamaan kummallekin naisista kärsimyksestä 600 euroa viivästyskorkoineen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot