Mainos
Mainos

Amstaffi tappoi lammaskoiran ja kävi teinitytön päälle Espoossa – poliisitutkinta aloitettu

Espoon Mankkaalla tapahtui sunnuntaiaamuna vakava koirahyökkäys, jossa amstaffi eli amerikanstaffordshirenterrieri kävi shetlanninlammaskoiran päälle.

Poliisin mukaan lammaskoira kuoli tilanteessa saamiinsa vammoihinn Myös lammaskoiran omistaja sai tilanteessa jonkin asteisia vammoja.

Tapauksesta on tehty rikosilmoitus, mutta kuulusteluja ei ole vielä aloitettu, vahvistaa vanhempi konstaapeli Otto Lauer MTV Uutisille.

Tapahtuneesta ensin uutisoineen Länsiväylän mukaan amstaffi puri vakavasti käteen lammaskoiran ulkoiluttajaa. Teini-ikäinen tyttö oli Länsiväylän mukaan viety ambulanssilla Jorvin sairaalaan, jossa käsi oli leikattu.

Tilanteessa loukkaantuneen tytön äiti kertoo Länsiväylälle, että koira oli hyökännyt tytön ja lammaskoiran päälle pihasta aidan yli. Amerikanstaffordshirenterrierit kuuluvat pitbull-ryhmän koiriin.

Viimeisin koirahyökkäys ei ollut ainoa tänä kesänä. Toukokuussa pitbull hyökkäsi kohtalokkain seurauksin villakoiran kimppuun Helsingin Hernesaaressa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme