Mainos
Mainos

Anneli Auer Avussa: Lapseni valehtelevat ja sepittävät satuja

Apu-lehti julkaisi Anneli Auerista henkilöhaastattelun vain päivä ennen seksuaalirikosepäilyn tuloa julkisuuteen.

Auer kertoo Avulle, että hänen lapsensa ovat kertoneet surmayön tapahtumista kesän aikana enolleen ja myös viranomaisille.

Auer sanoo haastattelussa olevansa yllättynyt siitä, ettei hänen veljensä ottanut yhteyttä häneen tai psykologille, vaan toimitti keräämänsä videomateriaalin lasten kertomuksista suoraan syyttäjälle.

Apu kertoo, että Auer ja lapset ovat kertoneet enolleen täysin poikkeavat versiot surmayön tapahtumista. Auer arvelee lasten ottaneen vaikutteita kertomuksiinsa luettuaan uutisia tapahtuneesta. Hän epäilee myös, että aika on tehnyt tehtävänsä lasten tapauksessa, jolloin nämä ovat alkaneet sepittää tuulesta temmattuja tarinoita.

Auerin lapset ovat kertoneet, että Auer ja tämän väkivaltaisesti surmattu puoliso Jukka S. Lahti riitelivät usein. Lapset syyttivät lisäksi Aueria väkivaltaisuudesta. Lapset ovat kertoneet myös kodissa tapahtuneista muista julmuuksista, ja he ovat ilmaisseet pelkonsa mahdollisesta kotiinpaluusta.

Auer kuitenkin kiistää lastensa syytökset jyrkästi.

–Lapseni ovat sepittäneet satuja. He valehtelevat, Anneli Auer vakuuttaa.

Katso Päivi Hannulan raportti Turusta ja rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilän haastattelu (Seitsemän uutiset 16.9.2011)

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme