Mainos
Mainos

Anneli Auer ensimmäisessä TV-haastattelussa: Olen menettänyt perheeni, työni, kaikki

Vaasan hovioikeus totesi heinäkuussa Anneli Auerin syyttömäksi aviomiehensä murhaan. Syyttäjä on pyytänyt lisätutkintaa ja pyrkii sen turvin saamaan valitusluvan korkeimmasta oikeudesta.

Auerin perheen elämä ei kuitenkaan enää koskaan palaa entiselleen.

Anneli Auer kertoo ajasta ennen ja jälkeen aviomiehensä murhan MTV3:n 45 minuuttia -ohjelmalle antamassaan erikoishaastattelussa. Haastattelu esitetään ensi viikon keskiviikkona, kun 45 minuuttia aloittaa syyskautensa.

–Kaikenlaista puppua minusta on levitetty lehdissä ja muualla. Olen menettänyt perheeni toistaiseksi. Olen menettänyt työni, kaikki. En kokonaisuutena näe tässä mitään oikeutta.

Kaiken koetun rinnalla julkisuus ja se, mitä muut ihmiset ajattelevat, on kuitenkin Auerin mukaan pikkujuttu.

Katso traileri 45 Minuuttia -ohjelman sivuilta

Nyt puhuu Anneli Auer

Perheen kolme pientä lasta ovat tällä hetkellä sijoitettuna perheisiin, vanhin lapsi perhekotiin. Vielä ei ole tietoa siitä, milloin he saavat palata asumaan äitinsä luokse. Huostaanottopäätös pysyy voimassa niin kauan, kuin asian käsittely on kesken.

Anneli Auer itse pitää epätodennäköisenä, että juttua käsiteltäisiin enää korkeimmassa oikeusasteessa.

Anneli Auer MTV3:n erikoishaastattelussa. Katso 45 minuuttia -ohjelma keskiviikkona kello 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme