Mainos
Mainos

Apteekkiryöstäjä uhkasi henkilökuntaa kirveellä

Vantaan Hakunilassa ryöstettiin apteekki viime perjantaina väkivallalla uhkaamalla.

Poliisin mukaan apteekkiin tuli iltakuuden aikaan noin 170-175-senttinen mies, jolla oli mukanaan kirves. Mies vaati itselleen reseptilääkkeitä ja löi kirveellä kerran palvelutiskiin.

Lyönnin seurauksena apteekin henkilökunta perääntyi, jolloin mies meni poliisin mukaan luontaistuotehyllyn luokse ja otti mukaansa reseptivapaita tuotteita. Sen jälkeen hän poistui apteekista.

Ryöstäjä on poliisin mukaan noin 30-40-vuotias ja ruumiinrakenteeltaan tukeva. Hänen kasvonsa ovat huomattavan turvonneet ja pöhöttyneet.

Mies oli ryöstöhetkellä pukeutunut tummiin housuihin ja tummaan takkiin, jossa oli vaalea karvakaulus. Kaulassa miehellä oli tumma huivi ja päässä tumma pipo. Huivissa oli mahdollisesti punaista.

Poliisi pyytää kaikkia havaintoja ja tietoja ryöstäjästä arkisin sekä viikonloppuisin klo 08.00-16.00 numeroon 0503998353

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme