Mainos
Mainos

Arbogan lapsisurmaajalle elinkautinen

Ruotsissa kahden pikkulapsen murhasta syytetty saksalaisnainen on tuomittu elinkautiseen vankeusrangaistukseen. Västmanlannin käräjäoikeus totesi elokuussa naisen syylliseksi yksi- ja kolmevuotiaiden lasten murhaan ja lasten äidin murhayritykseen.

Mielentilatutkimuksen mukaan nainen voidaan tuomita vankeuteen, koska hän ei ole vakavasti häiriintynyt. Naisen asianajaja on sanonut valittavansa tuomiosta. Surmat tapahtuivat maaliskuussa Arbogassa Tukholmasta länteen. Motiivina on pidetty mustasukkaisuutta.

Vaikka teknisiä todisteita puuttuikin, oikeuden mukaan kellään muulla ei ollut mahdollisuutta tai motiivia tappaa lapsia.

Murhattujen lasten äiti oli paikalla, kun tuomio julistettiin. Hän sanoi tuomion tekevän oikeutta surmatuille lapsilleen. Mahdolliseen hovioikeuden käsittelyyn nainen sanoi valmistautuvansa käymällä päivittäin lastensa haudalla.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme