Mainos
Mainos

Arvokas moottoripyörä löytyi – tekijät yhä karkuteillä

Juhannuksen aikana Seinäjoella varastettu arvokas Harley Davidson -moottoripyörä on löydetty. Toinen varastetuista Harley Davidson -pyöristä löytyi jo ryöstöä seuranneen päivän aikana.

Poliisi löysi toisen pyöristä, harvinaisen, useamman kymmenentuhannen euron arvoisen pyörän eilen illalla omien etsintöjensä lopputuloksena. Tekijät ovat yhä karkuteillä.

– Siinä mielessä onni, että varastettu omaisuus on nyt löytynyt. Jatkamme yhä tutkintaa ja jos jollakin on havaintoja varkaudesta ja pyöristä juhannusaaton ja juhannuspäivän väliseltä ajalta, niin niitä kaivataan, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Harri Teivaanmäki Seinäjoen poliisiasemalta.

Poliisi tutkii moottoripyörien varkautta törkeänä varkautena. Kaksi pyörää varastettiin Seinäjoelta Moto-Seinäjoki-liikkeestä juhannuksena.

Arvokas, kolmipyöräinen harrikka ehti olla kateissa kolme päivää ennen kuin löytyi metsästä Vaasantieltä lähtevän metsäautotien varrelta. Pyörä on poliisin mukaan palautettu nyt liikkeeseen.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme