Mainos
Mainos

Asiakas varasti taksin – yritti ajaa taksinkuljettajan päälle

Humalainen mies anasti taksin ja yritti ajaa sillä taksinkuljettajan päälle Porissa Satakunnassa tänä aamuna.

Poliisin mukaan tapahtumat saivat alkunsa kello 7 jälkeen Yyterin Sipintiellä sijaitsevalla pysäköintialueella, kun taksinkuljettaja oli avannut asiakkaalleen ovea kyydin päätteeksi. Tällöin mies oli alkanut käyttäytymään aggressiivisesti ja riuhtaisi taksikuskin kädestä ranneketjun itselleen. Samalla mies oli lyönyt nyrkillä miespuolista kuljettajaa.

Taksinkuljettaja onnistui pakenemaan loitommalle, mutta tällöin asiakas juoksi ajajan paikalle ja yritti useita kertoja ajaa taksinkuljettajan päälle.  Tässä rytäkässä kaatui myös valaisinpylväs.

Lopulta epäilty ajoi taksin päin puuta, mutta ryhtyi edelleen ajamaan taksinkuljettajaa takaa juosten ja kävellen usean minuutin ajan. Tilanne laukesi vasta, kun paikalle tulleet palomiehet saivat epäillyn kiinni.

Vuonna 1950 syntynyttä miestä epäillään alustavasti ryöstöstä, tapon yrityksestä ja törkeästä rattijuopumuksesta. Poliisin mukaan rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Poliisi pyytää tapahtuman nähneitä pyydetään ilmoittautumaan virka-aikana numeroon 050 4564963.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme