Mainos
Mainos

Asiakkaan kuolemasta tuomittu ovimies valitti hoviin

Ravintola-asiakkaan kuolemasta Tampereella tuomittu ovimies on valittanut käräjäoikeuden tuomiosta. Pirkanmaan käräjäoikeus arvioi työvuorossa olleen ovimiehen syyllistyneen pahoinpitelyyn ja törkeään kuolemantuottamukseen. 27-vuotias mies tuomittiin kahdeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankeuteen.

Tapaus sattui syyskuussa Tullikamarin aukiolla sijaitsevan ravintolan edustalla. Ovimies kaatoi keski-ikäisen tamperelaismiehen maahan ja laittoi miehelle käsiraudat. Syyttäjän ja joidenkin todistajien mukaan hän oli pitänyt miestä kuristusotteessa. Ovimies kiisti oikeudessa kuristaneensa miestä.

Oikeuslääkäri sanoi käräjäoikeudessa pitävänsä epätodennäköisenä, että miehelle sydänpysähdyksen aiheuttanut kilpiruston murtuma syntyisi kaatumisen yhteydessä.

Syyttäjällä on kaksi viikkoa aikaa tehdä vastavalitus. Asian käsittelyajankohdasta Turun hovioikeudessa ei ole vielä tietoa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme