Mainos
Mainos

Asukkaat järkyttyivät maalaisidyllin rikkoneesta ruumislöydöstä

Luminen kylätie halkoo maisemaa Jyväskylän Taka-Keljossa. Tämän tien varrelta ohikulkija löysi lauantaina suuren laukun, johon oli kätketty 25-vuotiaan naisen ruumis.

- Ilkeältä tuntui, miten tuollaista voi tapahtua. Ei anneta arvoa ihmiselle, kun jätetään ihan tien varteen, pohtii Taka-Keljontien varrella asuva Helvi Lönn.

Lönnin mukaan Taka-Keljo on rauhallinen asuinalue, jossa ei ole vuosien varrella tapahtunut mitään ikävää. Nyt kyläkunnan rauha on kuitenkin kokenut kolahduksen.

- Ei uskoisi, että tämmöisessä paikassa voisi tällaista tapahtua. Tämä on vetänyt ihmiset hiljaiseksi kylällä, kertoo Papu-koiransa kanssa Taka-Keljontiellä tänään puoliltapäivin lenkkeillyt Kari Nurmi.

Parivaljakko oli lenkillä tutulla tiellä myös lauantaina, jolloin nuoren, Lahdesta kotoisin olevan, naisen ruumis löytyi. Tuolloin löytöpaikka oli jo poliisin eristämä.

- Ihmeellistä, ei tämä sellainen paikka ole, ettei täällä ketään ole. Hyvä, että oli jätetty sellaiseen paikkaan, että löytyi, Nurmi sanoo.

Järkyttävä löytö tehtiin haja-asutusalueella Taka-Keljossa noin kymmenen kilometriä Jyväskylän keskustasta.

Ruumin löytöpaikan lähellä sijaitsevat kaupungin päihde- ja mielenterveysongelmaisille tarkoitettu palvelukoti sekä Sallaajärven luonnonsuojelualue, joka on etenkin koiraihmisten suosiossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme