Mainos
Mainos

Asuntomurtoja tehtailleelle miehelle vankeutta

Espoon käräjäoikeus on tuominnut pääkaupunkiseudulla lukuisia asuntomurtoja tehtailleen nuorukaisen vajaaksi neljäksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen. Asuntomurtojen motiivina oli tiettävästi rahapula.

Lukuisia asuntomurtoja pääkaupunkiseudulla tehtaillut nuorukainen on tuomittu vajaaksi neljäksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.

25-vuotias mies murtautui useisiin yksityisasuntoihin Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla viime ja tämän vuoden aikana. Saaliikseen hän sai kymmenientuhansien eurojen arvosta omaisuutta, joka koostui pääasiassa koruista. Joukossa oli myös muun muassa elektroniikkaa.

Espoon käräjäoikeus langetti helsinkiläismiehelle seitsemästä törkeästä varkaudesta, kahden törkeän varkauden yrityksestä ja kahdesta petoksesta kolmen vuoden ja seitsemän kuukauden vankeusrangaistuksen. Kihlakunnansyyttäjä Markku Ahosen vaade oli vähintään neljä vuotta ehdotonta vankeutta.

Mies myönsi pääosin syyllisyytensä. Asuntomurtojen motiivina oli tiettävästi rahapula.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme