Mainos
Mainos

Paraisilla joukkotappelu – ulkomaalaistaustainen mies kuoli

Ulkomaalaistaustainen mies löydettiin kuolleena yökerhon edestä Paraisilla Varsinais-Suomessa viime yönä. Lounais-Suomen poliisi kertoo, että yökerhon ulkopuolella syntyi riitaa ja tappelu kantasuomalaisten ja ulkomaalaistaustaisten ihmisten kesken.

– Ravintolan edustalla syntyi kärhämää, ja jossain vaiheessa havaittiin että mieshenkilö on kadulla kuolleena, kertoo komisario Matti Ala-Haavisto.

Tapauksen tutkinta on vielä alkuvaiheessaan, eikä poliisilla ole kovin tarkkaa selkoa tapahtumien kulusta. Varmuutta ei ole Ala-Haaviston mukaan siitäkään, mihin mies kuoli.

– Tappelussa oli mukana useita henkilöitä, sekä kantasuomalaisia että ulkomaalaisia. Tässä vaiheessa on vielä epäselvää, montako henkilöä on osallistunut tappeluun, Ala-Haavisto kertoo.

Sitä, mistä maista ulkomaalaistaustaiset ovat alun perin kotoisin, ei ole vielä selvitetty. Ala-Haaviston mukaan kyse ei ole turvapaikanhakijoista.

– Ei ole viitteitä siitä, että tapaus liittyisi tällaiseen. Paraisilla ei tietääkseni edes ole vastaanottokeskusta. Lounais-Suomessa on paljonkin ulkomaalaisia töissä, toteaa Ala-Haavisto.

Poliisi on ottanut kiinni muutamia henkilöitä kuulusteluja varten. Ala-Haaviston mukaan on kuitenkin todennäköistä, että kaikkia tappeluun osallistuneita ei vielä ole tavoitettu. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme