Mainos
Mainos

Auer parisuhteestaan: Riitelyä vain lääkärikyydistä ja kirjaston kirjoista

- Löysimme Jukan kanssa toisistamme sellaiset kumppanukset, että olimme molemmat tyytyväisiä, kuvasi miehensä murhasta syytetty Anneli Auer parisuhdettaan Vaasan hovioikeudessa tänään.

Auerin mukaan lapset olivat molemmille erittäin tärkeitä ja surmattu Jukka S. Lahti oli heille hyvä isä.

Auerin mukaan pariskunnan riidat syntyivät pienistä asioista, eikä niihin liittynyt väkivaltaa.

- Joskus joutui ääntä korottamaan. Kerran minun piti päästä hammaslääkäriin ja Jukka ehdotti, että sinne pitäisi mennä bussilla. Siitä suutuin, koska halusin Jukan kuskiksi, Auer muisteli.

Kerran riitaa oli tullut myös kirjastosta lainatuista kirjoista, jotka Lahden mukaan olisi pitänyt palauttaa kirjastoon ennen kuin niitä oli ehditty lukea.

Auerin mukaan perhe vietti kaikean mahdollisen vapaa-ajan yhdessä, eikä erosta ollut ollut puhetta kuin aivan suhteen alkuaikoina.

Syyttäjä esitti tänään hovioikeudessa, että Auer surmasi miehensä rajun riidan päätteeksi. Syyttäjän käsitys myös on, että Auer olisi uhkaillut miestään erolla surmailtana.

Auer on kiistänyt syyllisyytensä.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot