Mainos
Mainos

Auerin asianajaja: Olisittepa kuulleet riemuhuutoni

Anneli Auerin asianajaja Juha Manner kertoi olevansa erittäin tyytyväinen Vaasan hovioikeuden päätökseen, jossa Auer todettiin syyttömäksi miehensä murhaan. 

– Jos olisit kuulleet sen riemunhuudon. Oikeus voitti, erittäin tyytyväinen olen, Manner sanoi toimittajille Turussa Saramäen vankilan edustalla, jossa Auer on vangittuna seksuaalirikoksista.

Manner on matkalla kertomaan uutisia tuomiosta Auerille.

– Vaikka tuollakin radiot ovat sen varmaan tiedottaneet, Manner tuumi.

Hovioikeus päätti asiasta äänin 2–1, ja totesi, että Auerin syyllisyydestä jäi varteenotettava epäily. Mannerin mukaan se, että asiasta äänestettiin nyt, ei eroa oikeustapauksen aiemmista käänteistä.

– Tässä on ennenkin äänestetty, ne juristit ja tuomarit jotka ovat näytön riittämättömyyden ja syyttömyyden kannalla, ovat oikeassa ja suorittaneet työtään niin kuin pitääkin. Kun ei ole näyttöä, niin ei ole näyttöä, Manner jatkoi.

Manner toivoo, ettei syyttäjä hae asiassa valituslupaa korkeimmalta oikeudelta. Hänen mukaansa aiemmin on tullut ilmi, että valituslupaa voi olla hyvin epätodennäköistä saada.Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme