Mainos
Mainos

Auerin ja veljen kohtaaminen oikeudessa - kohtelias tervehdys vaihdettiin

Murhasta syytetty Anneli Auer ja hänen veljensä kohtasivat tänään Vaasan hovioikeuden käsittelyssä.

Veli tervehti Aueria kohteliaasti tullessaan oikeussaliin takaovesta.

Auerin veli ja hänen vaimonsa ovat toimineet Auerin kolmen nuorimman lapsen sijaisvanhempina. Auerin ja veljen välit ovat olleet hankalat, koska veli on oikeuskäsittelyissä toiminut syyttäjän todistajana.

Puolustus on myös syyttänyt veljeä siitä, että hän on saanut Auerin lapset sepittämään tarinoita, joita syyttäjä on käyttänyt uutena todistusaineistona. Veli videoi lasten kertomuksia vuonna 2011 veneretkellä.

Viime syksynä veli hermostui täysin puolustuksen kysymyksiin perheen toimeentulosta. Puolustus vihjasi tuolloin, että veljen kannatti pitää lapset omassa huollossaan, koska hän sai siitä niin hyvät korvaukset. 

Tällä kertaa veli kuitenkin pysyi hyvin tyynenä ja rauhallisena koko todistuksensa ajan.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot