Mainos
Mainos

Auerin rikoskumppani pysäytti raa'an pahoinpitelyn

Kesäkuussa seksuaalirikoksista tuomittu Jens Kukka on kutsuttu todistajaksi oikeudenkäyntiin, joka järjestetään Helsingin käräjäoikeudessa elokuussa.

Oikeudenkäynnissä kahta nuorta miestä syytetään raa'asta pahoinpitelystä, joka tapahtui Helsingin Punavuoressa Albertinkadulla viime kesäkuussa. Kaksikko oli potkimassa jalkakäytävällä maannutta miestä, kun työvuorossa ollut Kukka ajoi taksillaan ohi.

Teon havaitessaan Kukka pysäytti auton, astui autostaan ulos ja sai pahoinpitelyn loppumaan. Paikalle tulleen toisen ulkopuolisen henkilön kanssa hän soitti poliisit ja huolehti, että ambulanssi saapuu paikalle.

Syyttäjä vaatii elokuussa järjestettävässä oikeudenkäynnissä miehille rangaistusta pahoinpitelystä.

Kukka saapuu oikeudenkäyntiin todistajaksi tutkintavankeudesta. Hänen todistuksensa on jutussa erityisen tärkeässä roolissa, sillä todistajista toinen saapui paikalle myöhemmin.

Kukka tuomittiin kesäkuussa lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista kymmeneksi vuodeksi vankilaan, mutta tuomiolla ei ole vielä lainvoimaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme