Mainos
Mainos

Australia jahtaa kenguruiden pahoinpitelijää

Australian eläinsuojeluviranomaiset ovat käynnistäneet maanlaajuisen ajojahdin saadakseen kiinni kengurua potkineen ja lyöneen nuoren mieshenkilön.

Nuorukainen oli kuvannut ystäviensä kanssa videon, jossa hän taistelee kengurua vastaan kickboxing-tyyliin. Videolla mies potkaisee polvellaan eläintä rintaan, lyö kengurua nyrkillä päähän, jonka jälkeen kenguru kaatuu maahan tajuttomana. Myöhemmin eläin menehtyi.

Toistaiseksi ei ole tietoa kuoliko kenguru pahoinpitelyn uhrina vai oliko se jo valmiiksi loukkaantunut ennen videon kuvaamista.

Video oli lähetetty RSPCA-eläinsuojelujärjestölle, joka haluaa nyt saada videon tehneet henkilöt vastuuseen teostaan.

- Vetoamme kaikkiin Australian tiedotusvälineisiin, jotta he auttaisivat meitä jäljittämään häijyt kengurun pahoinpitelijät, kertoo RSPCA:n tiedottaja Richard Barry.

- Vain pelkurit hyökkäävät loukkaantuneen, pelokkaan ja ihmistä paljon pienemmän eläimen kimppuun. Nyt on varmistettava, että videon tehneet henkilöt joutuvat oikeuden eteen vastaamaan teoistaan, Barry sanoo.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme