Mainos
Mainos

Auto törmäsi liikennemerkkiin ja jalankulkijaan Kuopiossa – poliisi pyytää kuskia ilmoittautumaan

Poliisi kaipaa tietoja keskiviikkona sattuneesta tapauksesta, jossa autoilija törmäsi jalkakäytävällä kävelleeseen naiseen Kuopiossa.

Tapaus sattui Kuopion Tehdaskadulla keskiviikkona klo 11.40. Autoa ajanut autoilija menetti autonsa hallinnan ja osui ensiksi päin liikennemerkkiä. Siitä auto kääntyi niin, että osui jalkakäytävällä olleeseen naiseen. Kuljettaja oli säikähtänyt ja kysynyt jalankulkijalta, pitääkö soittaa johonkin, mutta ei jättänyt tietoja itsestään ja poistui paikalta.

Paikalla oli ollut myös ulkomaalainen mies kyselemässä naisen vointia. Naiselle tuli törmäyksestä runsaasti verta vuotava haava kyynärvarteen sekä mustelmia polveen.

Poliisi pyytää autoilijaa ilmoittautumaan Kuopion poliisille. Lisäksi poliisi pyytää tapauksen nähneitä henkilöitä ilmoittautumaan. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme