Mainos
Mainos

Autoa päin ammuttiin Jyväskylässä – matkustajat ihmettelivät ropinaa

Jyväskylässä Seppälän kaupunginosassa ammuttiin kohti autoa eilisiltana. Auton matkustajat ymmärsivät autonsa tulleen ammutuksi vasta vaurioita tarkastaessaan.

Tapaus sattui eilen noin kello 21.30, kun mustalla Volkswagen Golfilla liikkeellä olleet nuoret miehet kuulivat ropinaa autonsa kyljestä. He olivat tuolloin, olleet ajamassa Vasarakadun ja Seppäläntien risteykseen.

Miehet huomasivat pysäytettyään, että auton kyljessä kuljettajan puolella oli vaurioita. Miehet epäilivät, että autoa kohti olisi ammuttu lähellä sijaitsevan Nesteen kylmäaseman pihalta. 

Poliisin tutkimuksissa on vahvistunut, että kyljessä on osumajälkiä. Samalla myös vastapäisen liikekiinteistön ikkuna oli rikkoutunut ampumisen takia. Tutkimukset aseen tyypistä ovat vasta alussa.

– Kyseessä ei ollut ilma- tai kuula-ase, vaan oikea ase, toteaa tapauksen tutkinnanjohtaja Eila Koivuniemi Sisä-Suomen poliisista.

Poliisi kaipaa havaintoja ampumisesta, sillä ampujaa ei toistaiseksi ole tavoitettu. Kaikista ampumiseen mahdollisesti liittyvistä tiedoista ja havainnoista pyydetään ilmoittamaan  asian tutkijoille numeroon 0504560471.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme