Mainos
Mainos

Autoilija kärähti poliisin testissä kannabiksesta ja amfetamiinista – kyydissä 8-kuukautinen tyttövauva

Poliisi nappasi tarkastuksessa vuoden vaiheessa huumeiden vaikutuksen alaisena epäillyn miehen, jonka kyydissä matkusti alle vuoden ikäinen vauva.

Poliisipartio teki tarkastuksen kello 16 aikaan Ilmajoen Seinäjoentiellä. Kuljettajana toiminut kauhajokelainen 29-vuotias mies puhalsi nollat, mutta huumepikatesti näytti positiivista muun muassa kannabikselle ja amfetamiinille. Mies otettiin kiinni tarkempia kokeita varten. Autosta löydettiin tapauksen yhteydessä kannabiskukintoa.

Autossa oli myös epäillyn vain 8-kuukautinen tyttövauva, jonka poliisi toimitti lastensuojeluviranomaisten hoiviin.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, hänen B-luokan ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun ja tapauksen tutkintaa jatketaan rikosnimikkeinä rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos.

Alaikäinen mies heitti naisystävänsä paitahihasillaan autosta ja heilui puukon kanssa

Samana iltana poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Vimpelin Lakaniementiellä oli tavattu paikkakuntalainen 18-vuotias nainen ilman takkia. Syynä oli se, että tämän humalainen 17-vuotias poikaystävänsä oli anastanut auton.

Paikan päällä poliisipartiolle selvisi, että nainen oli poikaystävänsä kanssa ollut autolla liikkeellä, kun kesken matkan poikaystävä oli suuttunut ja ottanut esille puukon. Tyttöystävä oli pysäyttänyt kulkupelin ja oli nousemasta autosta, kun poikaystävä töni tämän kumoon tielle. Poikaystävä siirtyi kuljettajan paikalle, jättäen tyttöystävän takitta maantielle.

Poliisi tavoitti poikaystävän auton kanssa Lakeaharjuntieltä läheltä Lakaniementien risteystä. Poliisi otti poikaystävän kiinni, joka puhalsi myös merkittävät lukemat alkometriin. Puukko löytyi noin 15 metrin päästä pellolla olevasta lumihangesta. Selvisi, että poikaystävä oli puukolla tärvellyt auton sisustaa.

Poikaystävä vietiin kiinniotettuna verikokeisiin ja Seinäjoen poliisivankilaan. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, pahoinpitelynä, laittomana uhkauksena, vahingontekona, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta sekä luvattomana käyttönä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme