Mainos
Mainos

Autoilija törmäsi 13-vuotiaaseen tyttöön Riihimäellä – poliisi kaipaa silminnäkijöiltä havaintoja

Autoilija törmäsi perjantaiaamuna kahdeksalta Riihimäellä suojatietä ylittäneeseen 13-vuotiaaseen tyttöön ja pakeni paikalta. Tyttö kaatui kadulle, mutta hän selvisi törmäyksestä melko lievin vammoin.

Liikenneonnettomuus sattui Hämeenkadun ja Torikadun risteyksessä.

Henkilöauto oli hiljentänyt suojatien kohdalla ja antanut tietä kahdelle yhdessä kävelleelle tytölle. Autoilija lähti kuitenkin liikkeelle ennen kuin tytöt ehtivät suojatien yli ja kiihdytti keskustan suuntaan. Toinen tytöistä ehti täpärästi jalkakäytävälle, mutta toiseen auto törmäsi.

Poliisi tutkii onnettomuutta rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja liikennepako tieliikenteessä.

– Tyttö on ollut melkein kävelytiellä, kun auto on osunut häneen. Periaatteessa kyse on voinut olla vahingostakin, mutta sitä ei pysty tässä vaiheessa sanomaan. Osuma siinä on kuitenkin tullut, rikoskomisario Tomi Repo Hämeen poliisista kertoo.

Tytöt jatkoivat onnettomuuden jälkeen matkaansa kouluun, missä he kertoivat asiasta. Koulun henkilökunta ilmoitti tapahtuneesta poliisille.

Hämeen poliisi pyytää nyt havaintoja auton tai onnettomuuden nähneiltä. Auto oli tytön mukaan väriltään punertava, kuparinpunainen tai oranssi ja uudehko.

Havainnoista voi ilmoittaa Hämeen poliisille osoitteeseen vihjeet.hame@poliisi.fi tai numeroon 0295 414 222.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme